Mihăiță Sandu

Mihăiță Sandu

Director dezvoltare

mihaita.sandu@politice.ro

+4076-242-9118

Sandu Mihăiță este un antreprenor tânăr, în vârstă de 26 de ani, atras de stilul inovator și vizionar, care și-a canalizat pasiunea și dedicația spre crearea unui mediu de știri autentic și de calitate.

Fondatorul platformei de știri NORMEDIA și proprietarul Sandu Pro Media SRL, Sandu Mihai s-a remarcat ca o voce puternică împotriva știrilor senzaționaliste și a informațiilor false, promovând în schimb jurnalismul etic și informativ.

Speranța lui Sandu Mihai de a vedea România în mâinile celor buni, a celor implicați și a celor care acționează pentru binele comun, nu doar pentru propriul interes, se reflectă în munca sa. Cu NORMEDIA, el se concentrează pe furnizarea de informații de actualitate, reale și bine redactate, promovând modele de succes și mentalități pozitive. Publicul său țintă, compus în principal din antreprenori și persoane cu studii superioare, demonstrează angajamentul său față de o abordare serioasă și de calitate a jurnalismului.

Sandu Pro Media SRL reprezintă, de asemenea, o extensie a dorinței lui Sandu Mihai de a evolua și de a contribui la un sistem mai echitabil și responsabil. Acesta a pornit din dorința de autodepășire și din inspirația celor din jur care au reușit, în ciuda unui sistem adesea dificil și lipsit de scrupule. Firma Sandu Pro Media SRL se ocupă de zona de fonduri europene și marketing.