Parteneri

Digital Innovation Zone este singurul Hub European de Inovare Digitală din regiunea de Nord-Est a României.

Creat în 2019, la inițiativa Agenției de Dezvoltare Regională din Nord-Est, universităților, clusterelor și mai multor companii private din domeniul tehnologiei & marketing digital din regiune.Acestea susțin, cu expertiză, soluții, programe și profesioniști, transformarea și inovația digitală a IMM-urilor și a spitalelor publice.

Suntem o Cameră de Comerț Belgiană acreditată. Scopul nostru este de a promova comerțul bilateral pentru investiții belgiene, luxemburgheze, românești și moldovenești.

Susținem și apărăm interesele membrilor noștri și oferim informații despre desfășurarea de afaceri în țările pe care le reprezentăm.

Curtea Europeana de Arbitraj– o instanță arbitrală globală și domestică unică cu prezență statornicită în Romania sau despre cum sa ai acces la servicii de soluționare a   litigiilor printr-un arbitraj de calitate deopotrivă național cât și internațional?

Curtea de Arbitraj a fost înființată în cadrul Centrului European de Arbitraj și mediere  d’Arbitrage et de Médiation, care din 1959 este o entitate juridică, conform legii Alsacia-Moselle, cu sediul principal la Strasbourg, Franța, sub patronajul Consiliului Europei și altor instituții de prestigiu din rândul comunității de business și academice.

Curtea Europeană de Arbitraj vine cu prezențe naționale bine stabilite în diferite jurisdicții sub forma Registraturii Internaționale pentru Europa Centrală și de Nord și a celei pentru Europa de Sud și Est, a celei pentru Zona Mediteraneană, Orientul Mijlociu și Marea Neagră dar și sub forma unor capitole naționale create în 16 țări din Europa, Africa și Orientul Mijlociu., printre care și România.

Din 2012 suntem organizația de referință în mentoring, coaching și supervizare din România.

Deschizător de Drumuri
Suntem între primele două organizații globale ce reglementează profesiile de coaching și mentoring bazate pe modele de competențe, organizate pe multiple niveluri; si prima organizatie care a introdus practica reflectiva.

Standarde de Excelență
Vizăm să devenim Organizația de Referință la nivel mondial, setând cele mai înalte standarde pentru Mentoring & Coaching în materie de modele de competențe, Cod Etic, Acreditări și organizații profesionale locale.

Cercetare Continuă
Lucrăm riguros în vederea profesionalizării Mentoringului și Coachingului, pe baza cercetărilor de ultimă oră și a celor mai bune practici pentru dezvoltarea unui organism de referință bazat pe cunoștințe comune.

Revista Patronatului Român este un portal dedicat mediului de afaceri din România, cu misiunea de a fi un „centru de informare pentru afaceri”, fondată în 2020 de dl. Cezar Iulian Armașu, ce include:
– revista online Revista Patronatului Român, cod: ISSN 2734 – 8482 ISSN – L 2734 – 8482;
– Secțiunea Evenimente;
– Secțiunea Video: serii de emisiuni de business transmise live online (sau înregistrate) pe canalele de social media și youtube, videopodcast-uri, interviuri și dezbateri

Află mai mult: https://revistapatronatuluiroman.ro/