Mihaela Păduraru

Co-Fondator Media Concept Store

Înainte de a lansa Media Concept Store, a avut rolurile de Head of Business Development și coordonator departament media, în diferite agenții de publicitate multinaționale: Media Direction (BBDO Group), MindShare (WPP), Ogilvy (WPP). Principalul focus al activității sale a fost dezvoltarea portofoliului de clienti ai agenției, prin conturarea si implementarea strategiei de new business.

In portofoliul de clienti pentru care a lucrat regasim British American Tobacco, Unilever SCEE, DHL, Samsung, Ferrero, Lufthansa, Kraft Foods Romania (Mondelez), Friesland, Bancpost (Banca Transilvania), Pepsi, Mars/ Wrigley, Renault, Allianz-Tiriac, Univer, Bavaria Mobility, Auto Italia Impex, Husqvarna, AMC Networks Central Europe.

Incepand din 2010 coordoneaza proiectul Votat Produsul Anului România din pozitia de Country Manager iar din 2020 este Președinte al grupului de comunicare SEEnthesis – The Regional Hub – o rețea de 9 agenții de comunicare independente din zona Balcanilor și din Europa Centrală.

Pasionată de fotografie, ikebana, artă și sport.