Aura Icodin

Aura Icodin

Director programe formare profesionala

aura.icodin@abest.ro

+4076-227-4913

https://abest.ro/

Cu o experiență managerială de peste 15 ani în domeniul educației și peste 20 de ani dedicați studierii și predării limbilor străine în instituțiile de învățământ publice și private, cariera Aurei ICODIN poate fi rezumată în două cuvinte cheie: educație și antreprenoriat.

Absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București, Aura deține 2 masterate, unul în Lingvistică Aplicată – profil didactic, obținut la aceeași instituție, și unul în Management Educațional, obținut în cadrul SNSPA. Aura este, de asemenea, coautoare a unor manuale dedicate studiului limbii engleze și franceze și examinator la proba orală pentru Camera de Comerț și Industrie din Londra (LCCI) – English for Business.

În 2008, Aura pornea pe drumul antreprenoriatului, cu scopul de a oferi servicii în domeniul educației la standarde ridicate. Așadar, Aura a pus bazele Centrului de Limbi Străine A_BEST (https://abest.ro/), care este în prezent unul dintre centrele independente de top pentru învățarea limbilor străine de către români și expatriați.

Cu un portofoliu de peste 15 limbi străine, trei acreditări internaționale și una națională, Centrul de Limbi Străine A_BEST a avut, din 2008 până în prezent, în cei aproximativ 15 ani de când activează cu succes pe piața de profil, aproximativ 400 de clienți persoane juridice (atât companii multinaționale sau naționale, din domenii diverse, precum: FMCG, retail, logistică, banking, PHARMA, transporturi, banking, IT&C, TELECOM, asigurări, turism etc, multe din Top 300, cât și instituții, ambasade etc), iar în ultimii 5 ani, echipa A_BEST a livrat peste 50.000 de ore de cursuri corporate de limbi străine.