Ana Draghici

Ana Draghici

Vicepreşedinte Sucursala Braşov Consiliul Patronatelor ESG din România

ana.draghici@royalnest.ro

0734683336

Ana Drăghici, fondatoarea agenției imobiliare Royal Nest din Brașov, este o profesionistă cu o experiență impresionantă de peste 20 ani în domeniul vânzărilor, dintre care ultimii 10 ani fiind dedicați exclusiv industriei imobiliare. Adeptă a excelenței în vânzări, Ana s-a remarcat prin abilitățile ei de negociere și cunoștințele solide în domeniul imobiliar.

Pe lângă performanțele sale deosebite în vânzări, Ana Drăghici a fost o promotoare activă a dezvoltării zonei Brașovului ca destinație de investiții imobiliare. Ea a fost implicată în mai multe parteneriate private care au avut ca scop promovarea beneficiilor investițiilor în această regiune a țării.

Angajată în a oferi clienților săi cele mai bune soluții imobiliare, Ana Drăghici a dobândit încrederea și respectul în cadrul industriei și a reușit să construiască o agenție imobiliară de încredere, Royal Nest, care este cunoscută pentru profesionalismul și dedicarea sa față de clienți.

Cu o abordare orientată spre rezultate și pasiune pentru industria imobiliară, Ana continuă să aducă valoare în comunitatea imobiliară din Brașov, prin participarea activă și colaborările inter-profesionale legate.