Institutul Bancar Român (IBR) este leader în furnizarea programelor de pregătire în domeniul financiar-bancar, acoperind cu succes şi arii de mare interes pentru companii.
Fondat în 1991, are ca principal obiectiv perfecţionarea profesională, pregătirea şi specializarea personalului din sectorul financiar-bancar, în conformitate cu strategia stabilită de către membrii săi fondatori, Banca Naţională a României (BNR) în cooperare cu Asociaţia Română a Băncilor (ARB).
Peste 100.000 de profesionişti din sectorul serviciilor financiare, companii / corporaţii, reprezentanţi ai autorităţilor publice, studenţi/masteranzi au participat la programele de pregătire, cursurile în format open şi in-house şi conferinţele organizate de către IBR până în prezent.
În portofoliul IBR se regăsesc cursuri, programe şi evenimente care acoperă peste 160 de teme de actualitate, iar în fiecare an circa 20 – 30 de teme noi intră în oferta de training IBR. Trainerii IBR sunt experţi asociaţi, specialişti cu vastă experienţă şi reputaţie profesională.
Abordarea noastră pentru un viitor sustenabil
Platforme de conversații și comunități:
Aducem la masa discuțiilor toți decidenții relevanți (publici, privați, civici și academici) în întâlniri internaționale și naționale de amploare și ateliere bazate pe foresight pentru a contura soluții și a crea scenarii durabile.
SIS are parteneriate strategice cu entitați ca Guvernul României, autorități locale și asociațiile de business și civice relevante din România și Europa Centrală și de Est.
Digital Innovation Zone este singurul Hub European de Inovare Digitală din regiunea de Nord-Est a României.
Creat în 2019, la inițiativa Agenției de Dezvoltare Regională din Nord-Est, universităților, clusterelor și mai multor companii private din domeniul tehnologiei & marketing digital din regiune.Acestea susțin, cu expertiză, soluții, programe și profesioniști, transformarea și inovația digitală a IMM-urilor și a spitalelor publice.
Suntem o Cameră de Comerț Belgiană acreditată. Scopul nostru este de a promova comerțul bilateral pentru investiții belgiene, luxemburgheze, românești și moldovenești.
Susținem și apărăm interesele membrilor noștri și oferim informații despre desfășurarea de afaceri în țările pe care le reprezentăm.
Din 2012 suntem organizația de referință în mentoring, coaching și supervizare din România.
Deschizător de Drumuri
Suntem între primele două organizații globale ce reglementează profesiile de coaching și mentoring bazate pe modele de competențe, organizate pe multiple niveluri; si prima organizatie care a introdus practica reflectiva.
Standarde de Excelență
Vizăm să devenim Organizația de Referință la nivel mondial, setând cele mai înalte standarde pentru Mentoring & Coaching în materie de modele de competențe, Cod Etic, Acreditări și organizații profesionale locale.
Cercetare Continuă
Lucrăm riguros în vederea profesionalizării Mentoringului și Coachingului, pe baza cercetărilor de ultimă oră și a celor mai bune practici pentru dezvoltarea unui organism de referință bazat pe cunoștințe comune.
Revista Patronatului Român este un portal dedicat mediului de afaceri din România, cu misiunea de a fi un „centru de informare pentru afaceri”, fondată în 2020 de dl. Cezar Iulian Armașu, ce include:
– revista online Revista Patronatului Român, cod: ISSN 2734 – 8482 ISSN – L 2734 – 8482;
– Secțiunea Evenimente;
– Secțiunea Video: serii de emisiuni de business transmise live online (sau înregistrate) pe canalele de social media și youtube, videopodcast-uri, interviuri și dezbateri
Află mai mult: https://revistapatronatuluiroman.ro/